Afendi n Haslia's FotoPage
My Precious

My name: hAsLiA hAsSaN
My Fotopage: http://mawaddah.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
FujiFilm
FinePix F410 Zoom
FujiFilm
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
tosha photography
View this Fotopage latest entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
abdulhafiizh wanzatulhijanah
Latest entry:last entry...snow at bandaisan
hai semua...ni mungkin my last entry la kot...xsempat btoi nk tgk fp ni..kalut dgn bdk2 ni jer...ni entry pasal kami pi jalan2 ke snowpark di fukushima. matahari terik, angin pon xder jadi mmg syokkk sgt main snow. along mmg asyik sgguh main...siap buat snowman lg... kepada kengkawang yg ada facebook sila la add saya yer...bley la kita jumpa kt sana plak...sy mmg salu bukak facebook...search nama sy yer wan zatul hijanah View this Fotopage entry
PHOTO GUGUSAN
Latest entry:HAFIZ & HIDAYAH... NILAI AREA
View this Fotopage entry
auntie elle
Latest entry:brissy! arrived!
i know i know, this post is a bit long overdue. i was pretty occupied with settling down in a new place and adapting to my new role as a student, that i hardly had the time to update this fp. sorry.... i left KL for brisbane in the early morning of feb 19, 2010. boarded a MAS flite with a brief stopover at sydney. besides my family, my buddies - ban and odeng were also there to send me off. special thanks to kumachan who also came by. i really appreciate u guys! - my family @ the airport - - ... View this Fotopage entry
iman nak joget2 ngan auntie elle
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
zaidi ahmad
Latest entry:Eyla & Din - Majlis Persandingan - Pulau Pinang
View this Fotopage entry
qu'est ce que je ferais sans toi?
Lin Chan
Latest entry:test
Pergi bawak adik petik anggur kat Matsudo, Chiba. Eytan, Syam, bby diorang -Qis & Sarah pon ader jugak. best pergi petang2 time dah nak tutup.. org kat ladang anggur tu kasi free byk sgt anggur. lucky :-D :-D View this Fotopage entry
IJAN and NINA
Latest entry:Eid 2009
Eid Mubarak everyone... This year is extra special to us as it is the first celebration with our darling son. We had a wonderful celebration (in KL this year), xtvt beraya boleh dirumuskan kepada makan+posing+makan lagik:). More pics in my FB. Maaf Zahir & Batin - Azizan, Monina, Ashman View this Fotopage entry
"nak bukak songkok!!!" -ashman kate hehe...
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
Shutterbugz Studio Photographers Associates
Latest entry:Fieza N Joehanes Part 1
Wah.. Lama jugak saya “berjaya” tak update fotopages ni.. Terlalu sibuk sekarang ni dengan beberapa projek baru semenjak berpindah ke USJ ni.. Alhamdulillah tindakkan “Hijrah” ni nampaknya membuahkan hasil.. Saya baru sahaja balik dari bercuti (sambil bekerja.. tapi banyaknya kerja lah.. :P ) ke Bandung minggu lepas bersama keluarga.. Lepas balik je terus busy dengan macam2 perkara.. Gambar2 perlu di edit, website perlu dibuat, email perlu dijawab, bill perlu dibayar (bayar lambat sebab nak shopp... View this Fotopage entry
good bargain
Announcement Due to certain circumstances, we don't sell replica Chanel on this website anymore. Please http://formgoodbargain.blogspot.com/2009/06/contact-us.html(email us here) for further details. Thank you. :-) 7 DAYS MONEY BACK GUARANTEE Thanks for visiting us. Are you a first timer? :arrow: http://goodbargain.fotopages.com/?entry=1244090(CLICK HERE) for Payment Method. :arrow: http://goodbargain.fotopages.com/?entry=1244123(CLICK HERE) for Shipping. :arrow: http://goodbargain.... View this Fotopage entry
VT84522: RM249(postage included)
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
mazlina bibi mohd aziz
Latest entry:husna dh 4.75kg!! dh besaar nak ayah n ummi ni.. ^^
View this Fotopage entry
syairuza anna
Latest entry:adawiyah's wedding - 'menghantar'
menghantar pengantin(mjls smbt menantu) ke rumah pihak lelaki kat besut,t'ganu.after solat jumaat, sebahagian dr rombingan kumpul kat rumah.pkl 3 lebih,kitorg gerak.sebahagian lagi, join kitorg kat tgh jalan.x jauh sgt sbb kat sempadan klntn-tganu je.kira punya kira, dekat 30 keter yg pegi.trkejut org sana...(kitorg pun x sangka gak!). rumah pengantin trltk kat kuala,betul2 kat tmpt bot nelayan berlabuh.tepi pantai,angin sepoi2,nyaman jer. View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
alim hanafi
Latest entry:L a y a n g - l a y a n g T e r b a n g T i n g g i
Berarak mendung kelabu Mengekori langkahku Sepanjang kehidupan Penuh dugaan Namun aku tetap aku Kucuba dan terus mencuba Mencapai suria Walau membakar jiwa Walau aku dihina Namun aku tetap aku Derita oh derita Engkau di mana-mana Walaupun jauh aku berlari Mahupun berdiam diri Namun indah mimpi dari realiti Hidupku tanpa arah Bagaikan layang-layang Terputus talinya Tapi pasti suatu hari nanti Sinar suriakan menjelma View this Fotopage entry
NurAfzalAzharAqil DianaAlrabahHakimHazman
Latest entry:BENGKEL RANCANGAN PERNIAGAAN
BENGKEL RANCANGAN PERNIAGAAN TARIKH Setiap hari Ahad jam 10:00 pagi hingga 12:00tgh hari TEMPAT Villa Kayangan, No. 27, Jalan 9/2, Seksyen 9, Shah Alam Objektif : · Menyediakan peluang perniagaan kepada pengusaha kecil atau bakal usahawan untuk menjadi usahawan terlatih. · Memberi latihan dan bimbingan kepada individu yang berminat untuk menjadi usahawan berdaftar. · Menyediakan landasan kepada peniaga kecil dan usahawan IKS yang sedia ad... View this Fotopage entry
Nurul Aini
Latest entry:Ultraman kesayangan
View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
maya irma
Latest entry:Our newborn bb n our 2y old daughter
Sharifah Aina Humaira :wave: Sharifah Nur Shahirah Happy Birthday my lil pumpkin View this Fotopage entry
pic with my husband's anty also expecting her bb
n diloz
Latest entry:MOVING
I'm on http://www.flickr.com/photos/diloz/(FLICKR) now. See your there! ;-) View this Fotopage entry
nikita isabella
Latest entry:Memories of Job Seminar at Tokyo
Just got back from attending Bloomberg Job Seminar in Tokyo. This is my first job seminar after I applied for around 10companies with no luck. Looking for a job as new graduate is overwhelming enough but changing jobs are much more difficult than I expected. While waiting for bus at Shinjuku station to get back to Nagoya, I tried using the "Digital Picture Printing Bending Machines" (machines replacing humans: convenient but sad) at BICCAMERA just for fun. I combined 4 pictures taken with... View this Fotopage entry
Khairul Helmi
Latest entry:Jemputan ke majlis Aku.. :)
meh ramai2 datang meh View this Fotopage entry
Sheilla Elizza
Latest entry:Angah's Reception
my sister elinda & her hubby's reception at rasah kemayan country club View this Fotopage entry
nieces & nephews
Nur Fatin and Mohd Helmi
Latest entry:Tangan yg memberi lebih baik dr yg menerima..
penah dgr wording nih? ade dlm lirik lagu Ruhil penah nyanyi masa Fatin kecil.. anyway.. just a short one.. nak advertise kalu ade sape2 rase nak memberi.. surau kat area Desa Pinggiran Putra, dekat Putrajaya area rumah semi-d n banglo kat fasa 1&2 ade nak bina surau baru.. so jika ade yg bermurah hati nak menderma.. sgt dialu2kan.. salah satu amalan yg terus dpt pahala/mengalir pahalanya setelah kiter meninggal is sedekah jariah specially pada masjid & surau kan.. so mari la kiter menderma.. ;-) Fa... View this Fotopage entry
fatin lapik ngan daun pisang since ade lagi daun pisang dulu..

Latest entry:Dress daania lg
View this Fotopage entry
azah ahmad bakir
Latest entry:Autumn '08 -kuzuryu-
View this Fotopage entry
aida wir
Latest entry:Gathering Raya ~ Soksek 9498
Kali ni cik burque dgn penuh kuasa veto nya telah menempah khemah & catering ..so kami hanya dtg dan tolong mkn ja..taun ni mmg kurang meriah sebab tak berapa dpt sambutan..tapi alhamdulillah still dpt jugak la beramah mesra semula & mengeratkan silaturrahim sesama batch..Special thanks to Burque yeah!! View this Fotopage entry
Nor Ismaliza Mohd Ismail
Latest entry:Sukan Taska Uzair
Dah lama tak update FP. sibuk dan saje menyibukkan diri dengan bermacam kerja yg perlu disiapkan. ;-) Seperti tahun2 lepas, thn ni pun taska Uzair ada menganjurkan Sports Day nya. Sungguh la meriah dengan budak2 yg comel dan byk keletah. Uzair pun sgtla suka dan enjoy menari dan dia bersungguh2 dalam acara kelas dia 'Densya Go Go!'. :-D View this Fotopage entry
country outlaw
Latest entry:Attention all people.
hehe. Just to let you guys know that I have changed my address to: http://shoot-n-snap.blogspot.com/ Saya tidak akan menggunakan lagi photoblog ini. Kenapa? Entah, malas. saya masih mencari photoblog lain yg lebih elok dan mantap dari fotopages dan google. Kalau ada sesapa tau blog yg lagi best please inform saya k. Tq. Regards, Husni View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
N H Mohamed
Latest entry:Princess Street 2003
View this Fotopage entry
Siti Sohailah A Soheimin
Latest entry:cuti2 malaysia
entry ni thn lepas punya tapi tak nyempat nk upload. Maklumla... internet C brnd Broadband ni slow yg amat. 3G pun sangkut2...leceh2.. OKla...nak cerita sket. Kami dah pun bermastautin kat Kulim, Kedah. Kalau lalu..boleh la singgah. Me n my hsbnd keja kat Kulim ni...alhamdulillah. Dapat pulak satu kilang. Hehehhee... Anak2 tinggal kat nursery je...Aidil dah bercakap melayu sepenuhnya. Kejap je budak2 ni tau.. dah langsung lupa nihonggo. Baru2 ni tau yg aichan allergic..tk buat blood test lg tp suspected... View this Fotopage entry
grafik warna
Latest entry:WWW.AIRDESIGN.COM.MY
::::::::::::::::::::::::::::::::::ANTARA PRODUK AIRDESIGN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: SAPA2 YANG NAIK BUKIT LARUT, AKAN DIBAWA DENGAN LANDROVER NI. p/s : aku sendiri pun x pegi2 lagi... he..he.... View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
aisya humaira
Latest entry:Salam Ramadhan
Assalamualaikum...apa kabar teman2 yang sentiasa diingati..dah agak lama tak update fp..biasalah ..seribu satu macam perkara yg dilalui stiap hari hingga tak smpt nk update.Kali ni just take time to wish all selamat menyambut bulan mulia ramadhan almubarak.Moga ramadhan kali ini dapat kita jalani dengan sebaiknya... View this Fotopage entry
xde hiasan,sempoi je.tapi best tau
faizura ahmad
View this Fotopage latest entry
NAZI HADI
Latest entry:It's Edilya's 4th Birthday
How time flew... :omg_no: My girl has turn 4 today and we had a small celebration for her... :horay: In order to make sure that her cousin Syafiq could come along we made it a dual celebration.. :-D (Syafiq's birthday will be on the 20th of June) Thank you to all that came...mostly my cousins and my aunts ;-) N also to asyie, aspa & aisy, ahtung, zara & alex haikal (who were the earliest to arrive), mala n family, azri n my next door neighbour :-D Special thanks to all for attending n the prese... View this Fotopage entry
Shahril Affandi Radzali
Latest entry:Sharil & Witta
Some prewedding pictures of Sharil & Witta, a malindo couple which soon married. View this Fotopage entry
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
Faiz Jannah
Latest entry:Update!!!Mamam!!
Memula Update roti dulu..... Kemudian kek pula! ;-) View this Fotopage entry
budak kena tinggal ngan bapak
farif razali
Latest entry:just another promo...
View this Fotopage entry
inda hayati samsi
Latest entry:Kuliah.net Akhawat ( untuk muslimat sahaja )
Assalamualaikum wbt Adik-adik, kakak-kakak, sahabat-sahabat seperjuangan yang dikasihi sekalian. Semoga di dalam rahmat dan lindungan Allah hendaknya. Sukacita, mewakili sahabat2 IPIJ yang lain, ingin merwar-warkan satu majlis ilmu online kepada sahabat2 semua. Dan insyaAllah, kuliah.net ini akan menjadi pertemuan berkala kita semua utk bersama-sama sahabat2 akhwat di jepun dan juga di luar jepun. Tarikh : 13 hb Mei 2008 ( Selasa ) Masa : 9 malam ( Jepun ), 8 malam ( Malaysia ) Medium : Yahoo ... View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
Suzana Baharim
Latest entry:TULIP MAY 2008
awal may lalu, musim tulip so apa lagi drive le ke niigata sana..yg dkt2 pun ada but ladang nye kecik dan dah byk kali pergi...first skali kami singgah niigata university ada perjumpaan pelajar kat sana, dapat mkn nasi ayam free..then bertolak ke nakajyo sambil menghirup udara segar bertiup dari laut jepun(JAPAN SEA). sampai kat ladang tulip terus kami bergambar memandangkan cuaca macam nak hujan...elok je abis bergambar, hujan pun turun mencurah2,, sambil tunggu hujan, kami ramai2 mkn aiskrim......kat lam ... View this Fotopage entry
ayah mama
Latest entry:CUTE!
* http://www.youtube.com/watch?v=atYDtW5hlxU&feature=player_embedded sihat ye nak...fateh jgn nakal2..jgn susahkan org..jd anak yg membantu,ye? MAMA SAAAAAAAAAAYANG FATEH! View this Fotopage entry
alhamdulillah..mknan sedap2!
faizal omar
Latest entry:Salam Aidilfitri 1429
Maaf Zahir & Batin Ikhlas dari saya View this Fotopage entry
mira chang
View this Fotopage latest entry
Silat .. performed by my younger bro ..
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
Dzilal Abdullah Adnin
Latest entry:The place I became a mother...
St Mary's Hospital for women and children, Manchester, UK The day Nabihah was born, a mother was born too... :-D View this Fotopage entry
St Mary's Hospital
Aniza Zuniffa
Latest entry:Jomheboh Genting!!!!
View this Fotopage entry
ikmal hasni
View this Fotopage latest entry
Siti Khadijah Zaaba
View this Fotopage latest entry
gaia ultra
View this Fotopage latest entry
atika ashar
View this Fotopage latest entry
aa rr
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016