Afendi n Haslia's FotoPage
My Precious
By: hAsLiA hAsSaN

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Oct-2008 22:48 Email | Share | | Bookmark
Fall 2008



Photo by: Fendi
Edited by: Liya (while kids were sleeping in the early morning )
Taken at Kodomonokuni, 19 Oct 2008


Tuesday, 28-Oct-2008 22:42 Email | Share | | Bookmark
Kodomonokuni Part 2- Jasmin Chan



Jannah, kite promote sket anak dara awak ni ehh..jgn mare...


Monday, 27-Oct-2008 22:02 Email | Share | | Bookmark
Kodomonokuni Part 1

Last week kitorg gi jenjalan kat kodomonokuni, kat Kanagawa. Tumpang tdo rumah Jannah & Faiz satu malam since rumah dorang hanya beberapa langkah dr KNK tu.
Arigatou ek Jannah & Faiz, bg tumpang rumah n masak sodap2 Ada masa jom dtg Tsukuba pulak







Ada byk lagi gambar tapi tak sempat nak edit lagi..gambar baby Jasmine anak dara Jannah n Faiz tu pun ade..nnt sambung lagi di lain entry




Wednesday, 22-Oct-2008 10:48 Email | Share | | Bookmark
Gakuensai 2008



Minggu lepas Tsukuba University anjurkan Gakuensai..(University Festival). Acara ni macam konvo lah kat Mesia tapi kat sini bukan konvo sebenarnya..Persatuan2 atau kelas2 boleh bukak gerai ..so kami wakil Persatuan Student Mesia kat sini tak ketinggalan utk turut serta..Kitorg jual nasi lemak je..Masak sama2 tapi chef utamanya saya ngan Kak Rini lah hehe..saya wat sambal..kak rini buat nasi nya..kitorg jual dlm 2 hari je..Tak disangka2 mmg laku sgt..kitorg bajet nak jual 100 je tapi alhamdulillah laris sampai 150 bungkus pun ade kot..satu bungkus kitorg jual 450 yen (dlm RM 12) so dapatlah untung dekat RM1200 gitu gak..

otsukaresama utk semua yg terlibat




Monday, 13-Oct-2008 12:33 Email | Share | | Bookmark
5 months old Falah



Alhamdulillah Falah dah masuk 5 bulan 10hb baru2 ni..Timbang berat dia dah 9.8 kilo..tolak baju pampers ade dalam 9 kilo kot..pergh cam tak caye jek..Ada satu hari tu masa Ummi nak tukar pampers Falah Ummi nampak ade semut besar cam anak kerengga dalam pampers tu..terkejut Ummi..Tapi semut tu dah mati la ....kepala terpeleot dek dipenyek punggung Falah dan kelemasan menghidu gas "Ridsect" yg dihasilkan oleh perut Falah..kekekeke..

Falah dah boleh meniarap dan bergerak sana sini dah..tak leh tinggal cam tu je atas katil2..sedar2 dah ada kat tepi katil..huhu..abunakatta..
Semoga Falah membesar dgn sihat nya..amin




[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net