Afendi n Haslia's FotoPage
My Precious
By: hAsLiA hAsSaN

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Dec-2008 14:25 Email | Share | | Bookmark
Japanese Seagull



Quote:
Taken at Kasumigaura Sougo Koen by Fendi



Wednesday, 17-Dec-2008 22:05 Email | Share | | Bookmark
Our kids



Ups...Umar dah tak sabo..sib baik air liur dia tak jatuh atas kek tu..yikes!


Quote:
Falah dah 7 bulan & Umar dah 3 tahun


Sunday, 14-Dec-2008 22:58 Email | Share | | Bookmark
Taken 2 weeks ago



Quote:
time kasih kpd kenkawan yg sudi melawat n mengomen di fp saya


Wednesday, 10-Dec-2008 16:53 Email | Share | | Bookmark
Gunma trip





Quote:
Kitorg gi Gunma last week..pi Sakura Yama & Safari Park..3 gambo atas ni guna hp nokia N73 je sbb tertinggal CF card kat rumah masa gi Gunma tu..huhu nak nangis pun ade..nak wat camner...Sakura Yama tu area pergunungan yg ada sakura time winter..tapi masa pegi tu byk sakura dah gugur and sakura cinonet2 je so kite pun tak amik la gambar sakura..tunggu bulan 4 ni aje lah blh amik gambo Sakura byk2..

Bawah ni gambar2 kat Tsukuba jek









Quote:
p/s: I am currently active on Flickr.


Friday, 5-Dec-2008 01:12 Email | Share | | Bookmark
Still colorful here...




Code:
Gaya layan blues..hik hik


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net